Guanyadors del 8è Digital Wine Contest

En la categoria de Millor vídeo sobre #vicatalà i cultura del vi: Marta Clot per “¿Qué es el vino catalán?”. El premi, dotat en 1.500 euros, ha estat entregat per Jordi M. Junoy, guanyador d’aquesta categoria en la darrera edició.

En la categoria de Millor fotografia sobre #vicatalà i cultura del vi: Jordi Costa, per “Simbiosi”. El premi, dotat en 1.500 euros, ha estat entregat per Miquel Monfort, guanyador d’aquesta categoria en la darrera edició.

En la categoria de Millor text sobre #vicatalà i cultura del vi: Ruth Troyano per “Viatge al passat del vi”. El premi, dotat en 1.500 euros, ha estat entregat per Robert Montón, guanyador d’aquesta categoria en la darrera edició.

I en la categoria de Millor prescriptor sobre #vicatalà i cultura del vi: Vi & Companyia. El premi, dotat en 2.000 euros.

També cal destacar la guanyadora de la menció especial d’aquesta edició, entregada per Jordi Comellas, productor i membre del jurat:

Menció especial en la categoria de Millor vídeo sobre #ViCatalà i cultura vitivinícola: Sara Boldu, per “El activismo más grande está en el campo”.

Quatre categories sobre
#vicatala i cultura vitivinícola

Els premis Digital Wine Contest  (DGW) van néixer fa més de 16 anys, convertint-se en el primer concurs dedicat a premiar la creació de continguts relacionats amb el sector vitivinícola.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies